True

  •    Vers van de Kwekerij
  •  
  •   Gecertificeerd duurzaam gekweekt
  •  
  •   Persoonlijk advies 

Even voorstellen

Kwekerij Schiffelers een echt familie bedrijf uit Hulsberg..

De kwekerij


Midden in de kweekvelden, tussen Hulsberg en Klimmen, ligt het familiebedrijf Kwekerij Schiffelers. Tussen de velden waar de bomen en planten in volle grond en pot gekweekt worden staan moderne kweekkassen voorzien van kweektafels gevuld met een uitgebreide keuze aan tuinplanten, kruiden, groenten en zomerflora.

Het aanbod bestaat uit (vorm)bomen, coniferen, heesters, siergrassen, bodembedekkers en vaste planten voor in de tuin. Daarnaast is er ook een mooi sortiment kamerplanten beschikbaar. Ook voor producten voor verzorging en aanleg zoals meststoffen, potgronden, graszoden, anti-worteldoek en aanverwanten bent u hier aan het juiste adres. 

U als particulier, hovenier of tuincentrum bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze uitgebreide, keurig verzorgde kwekerij. En…. bent u even uitgekeken op de bomen en planten, dan kunt u nog altijd genieten van het schitterende uitzicht op het hoogste punt van Hulsberg!

Luchtfoto Kwekerij


Logo MPS

Gecertificeerd


De planten worden gekweekt met behulp van de meest milieuvriendelijke technieken.

Onze kwekerij is MPS gecertificeerd en sinds 2017 hebben wij hierin de hoogste status (A+) bereikt!

Score MPS Kwekerij SchiffelersKwaliteit & Service


Kwekerij Schiffelers koppelt een hoge kwaliteitsstandaard aan een service- en adviesbewuste instelling. Doordat het merendeel van de bomen en planten uit eigen kweek afkomstig is, wordt bovendien een scherpe prijsstelling gehanteerd. Thuisbezorgen is geen probleem!

Kijk bij sortiment voor het actuele aanbod! Let op: niet alle bomen/planten staan op het actuele aanbod! Bijvoorbeeld sommige bodembedekkers, vaste planten, kuipplanten en de kamerplanten kunnen ontbreken nog in deze lijst. Mocht u iets zoeken wat niet in deze lijst voorkomt, aarzel dan niet en bel/mail ons even. Wellicht kunnen wij toch iets voor u betekenen!

Schaduwhal


historie


Wat in 1985 begon met het kweken van kerstbomen bestemd voor groothandel en particulieren, is inmiddels een bedrijf geworden waar een grote variëteit in bomen en tuinplanten wordt gekweekt. 

De bedrijfsvoering is in handen van ouders Wiel en Annette Schiffelers en zoon Ramon met zijn gezin. Samen met de medewerk(st)ers worden hier jaarlijks een paar honderdduizend tuin- en perkplanten opgekweekt vanaf stek of zaad tot prachtige planten. Deze planten worden vervolgens verkocht via de groothandel, veiling, maar ook rechtstreeks naar de particuliere consument.

Clarico-Text-Image

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.